Kunder

Adresseavisen

Agenda magasin

NRK

Fagbladet

Shifter

NTNU

Kosmorama

Rockheim

ARK Bokhandel

Artsdatabanken

DNT

Nordvision

Bylivsutvikling

Diabetesforbundet

Kunnskapsbyen

Trondheim BOBY

«Vi har benyttet Randi til produksjon av en rekke nettartikler for vårt nettsted nordvision.org. Randi tar utfordringer på strak arm, hun sørger for kvalitet, og stiller selv krav til kvalitet i alle ledd. Hun er effektiv og setter seg raskt inn i nye stoffområder. En glede å samarbeide med! God dialog fra start til slutt i prosessen gjør det enkelt for oss å velge å bruke henne igjen.»

Øystein Espeseth-Andresen, Nordvision

«Kunnskapsbyen har ved flere anledninger engasjert Randi Lillealtern som møteleder ved våre debattmøter. Randi har ledet møtene med engasjement og innsikt, hun møter godt forberedt og er flink til å la alle deltakere komme til orde. Hun er en ryddig og hyggelig person å samarbeide med. Vi engasjerer henne gjerne igjen!» 

Merete Røskaft, Kunnskapsbyen

«Randi Lillealtern var debattleder for Valgdebatt om byutvikling i Trondheim på Byscenen 30. august 2017. Vi i Trondheim bolig- og byplanforening opplevde Lillealtern som profesjonell i både planleggingsfasen og under debatten. Hun var grundig i forberedelsene og stilte gode spørsmål til politikerne i panelet. Vi er strålende fornøyd med gjennomføringen og kan varmt anbefale henne som debattleder! »

Grete Kristin Hennisen, Trondheim bolig- og byplanforening